Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

fajitas χοιρινα

fajitas χοιρινά μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που μπορεί να εντυπωσιάσει από φίλους μέχρι μελλοντικά πεθερικά!


Υλικά:
τα υλικά μας είναι 450
gr χοιρινό άπαχο κρέας ένα μέτριο κρεμμύδι είτε ψιλοκομμένο είτε σε ροδέλες ανάλογα πως εσείς επιθυμείτε την όψη του στο πιάτο σας και μια πράσινη πιπεριά.


Για το μαρινάρισμα χρειαζόμαστε:
 2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο,
2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι,
2 σκελίδες σκόρδο,
ένα κουταλάκι ρίγανη ένα κουταλάκι κύμινο,
 ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι και στη μύτη του κουταλιού καυτερή σος. 




Εκτέλεση:
η εκτέλεση είναι τόσο απλή όσο και τα υλικά της. ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά της μαινάδας και βάζουμε μέσα το κρέας αφού το έχουμε κόψει σε κυβάκια.
Το αφήνουμε από 30λεπτα μέχρι 1 ώρα να μαριναριστεί ανάλογα με το ποσό έντονη θέλουμε τη γεύση του!!!
Έπειτα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι, τη πιπεριά και το κρέας και τα ανακατεύουμε.
χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να καραμελώσουν όλα μας τα υλικά για 30 λεπτά
.



Μπορούμε να το σερβίρουμε σε τορτιγια με ψιλοκομμένα λαχανικά, η σε κυπριακή πίττα.
Το πιάτο μας είναι έτοιμο.
Λίγη φαντασία στη παρουσίαση του, μπορεί να απογειώσει το πιάτο!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου