Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τυροκεφτέδες


Μεζές για ούζο, τσίπουρο, κρασί ή μπύρα

Υλικά:
1/4 ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι ή μυζήθρα ανάλατη
1/4 φετα πικάντικη τριμμένη
1/4 κεφαλοτύρι ή πεκορίνο ή ρεγκάτο τριμμένο
2 αυγά
3-4 κουτ.σουπας αλευρι απ
πιπέρι
σουσάμι

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα μαζί εκτός από το σουσάμι και πλάθουμε παλακια. Αλεύρι προσθέτουμε τόσο όσο να πλάθονται, δεν θέλουμε να επικρατεί. Τα κυλάμε στο σουσάμι να κολλήσει παντού και ηγανίζουμε.
Μπορούν να ετοιμαστούν και από την προηγούμενη, να μπουν στο ψυγείο και να τηγανιστούν τελευταία στιγμή.


Προέλευση: Greek masa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου